FAQ

Често задавани въпроси

В тази секция можете да намерите отговор на често задавани въпроси, свързани с работата на онлайн образователната платформа и Виртуалния център. В случай, че не намирате отговор на въпросите, които ви интересуват, не се колебайте да се свържете с нас.

 

 


@Tags: въпроси

Записването в курс е достъпно само за регистрирани потребители. След като създадете профил в системата (Как – виж по-долу), влезте в профила си и изберете Вашия курс. Изберете бутон „Запиши се“ и започнете своето обучение.

Натиснете бутона „Вход“ – горе вдясно от знаменцето с езика. Скролнете надолу до полето „Нямате профил? Създайте си тук“. Попълнете в полетата Вашето първо име и фамилия, имейл адрес, телефон и въведете парола. Изберете Вашата сфера на интереси и след като се запознаете с Общите условия, отбележете, че сте съгласни с тях. Завършете процеса като натиснете синия продълговат бутон „Регистрация“.

Натиснете бутона „Вход“ – горе вдясно от знаменцето с езика. Имате възможност да влезете в профила си чрез въвеждане на имейла и паролата от регистрацията Ви, както и с Вашите профили във Фейсбук и Гугъл +.